Lula GoceBio.

Lula Goce va néixer a Baiona, Galícia, a la casa dels seus pares. Va créixer entre aires salobres, enyorança, percebes i poalla. A Salamanca es va llicenciar en Belles Arts en l’especialitat de pintura. El seu treball artístic sempre ha estat vinculat a l’art urbà amb murals i intervencions efímeres en espais públics, fàbriques o llocs abandonats.

A Barcelona va realitzar un Màster de creació artística i el DEA (doctorat) a la Facultat de Belles Arts de la UB de Barcelona. Va estudiar Disseny Gràfic a l’BAU i Il·lustració a l’Escola de la Dona, a més de treballar en centres producció artística com Hangar, al Poblenou, i formar part del espais artístics com Caminal o La Escocesa.

Ha pintat murals en festivals d’art urbà com Waterford Urban Festival a Irlanda, Memorie Urbana a Itàlia, North West Walls a Bèlgica curat per Arne Quinze, Zona Maco a Mèxic, polinizados a  alència, Tuenty Urban Art, Mad Cool Festival a Madrid, BAC a Barcelona, ​​entre d’altres. Ha realitzat exposicions, col·lectives i individuals a Espanya, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, Portugal, Mèxic i Llatinoamèrica, Canadà, i per descomptat en diverses ciutats d’Espanya, com Madrid, Barcelona, València, Múrcia, Vigo o Santiago de Compostel·la, entre d’altres. Així com en centres d’art com la Casa de les Petxines a Salamanca, Escorxador a Madrid, el Centre d’Art Santa Mònica a Barcelona, ​​al CCCB també a Barcelona o el MARC de Monterrey a Mèxic, Museu Diego Rivera a Guanajuato, Mèxic, i en galeries com Inhoperable Gallery a Vienna, Canteen Gallery a Canadà, DDR Projects a Long Beach, Street Art Place a Itàlia entre d’altres.

La interrelació amb l’espectador és primordial, el diàleg que estableix amb l’entorn quan està treballant, la reacció dels transeünts durant tot el procés són part de l’obra mateixa, que conviu diàriament amb l’espai públic i aquells que ho habiten.

L’obra de Lula Goce tendeix a aprofundir en l’íntim a partir del que és públic, acions solitàries vinculades a la natura, que mostra en les façanes, al carrer, exposats a la mirada de transeünts i curiosos.

La naturalesa humana i la naturalesa vegetal s’uneixen com si fossin un. la consciència natural es mostra com un eix temàtic.

El seu treball mostra l’interès en el caràcter efímer de les intervencions urbanes, es creen, es deterioren i finalment desapareixen esborrades pel temps, deixant tot just una empremta, la tornada a la ruïna, i finalment a la natura.

Nació en 1976 en Baiona.

Ajuntament

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!