Taller escola Concepció Arenal

Un any més Rebobinart ha treballat conjuntament amb els alumnes de l’ Institut Emperador Carles. El taller va començar el 24 de novembre; primer es va fer la part teòrica, on es presentaven un seguit de temes vinculats al graffiti i l’art urbà. A continuació, a partir de diverses dinàmiques, el grup es va distribuir de forma cohesionada i homogènia per poder fer la pluja d’idees i cercar la temàtica que es voldria pintar a la paret. Després de donar-li moltes voltes, els alumnes van decidir fer un mural centrant-se amb la problemàtica de l’assetjament escolar arran  les xarxes socials usades amb els smartphones.

El 28 de novembre es va executar el mural a una de les parets del pati. L’Edjinn, l’artista dinamitzador, va ensenyar als joves la tècnica del spray i la pintura plàstica. Va marcar els objectes delimitant-los per tal que se sabés per on s’havia de pintar.

El taller pràctic va durar tot el matí i vam poder comptar amb la participació d’uns 20 alumnes. Gràcies a ells, el pati de l’institut ara té un mural que et convida a la reflexió de quin és l’ús que se li dóna avui en dia al telèfon mòbil i les xarxes socials.

Comentario

Este artículo no tiene comentarios. ¡Se el primero!

Ocultar comentarios
...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!