trinitat vella graffiti mural artistic la merce festes taller

Trinit’art

Trinitat Vella

Projecte
Trinit’art

Lloc
Trinitat, Barcelona

Date
23,24 i 25 de Setembre 2017

trinitat vella graffiti mural artistic la merce festes taller (11)

La voluntat de descentralitzar les festes de La Mercè ha marcat el barri de Trinitat Vella com un dels epicentres d’activitats de la festa major de Barcelona oferint una programació farcida de tallers per a grans i petits, performances artístiques, dansa, exhibicions de skate, entre d’altres,  en el marc de la secció Mercè Arts de Carrer (MAC).

Més de 110 persones van participar en la creació d’un gran mural ubicat a les proximitats del Parc de la Trinitat Vella per reflexionar al voltant de la identitat del barri. L’objectiu d’aquesta iniciativa, promoguda des de la Xarxa Jove, el Pla de Barris i l’Associació de Veïns i Veïnes, és promoure la cohesió dels veïns de la Trinitat Vella i reflexionar sobre l’essència del barri segons la visió pròpia de cada participant.

trinitat vella graffiti mural artistic la merce festes taller (7)

trinitat vella graffiti mural artistic la merce festes taller (6)

Juntament amb els artistes ONCE, Enric Font i Oner, els participants van dissenyar un mural de gran format on es van pintar els carrers, les places i els llocs més emblemàtics del barri així com també els valors que el representen. Alegria, multicultural, sociable, cooperatiu, humil van ser algunes de les paraules que es van plasmar en el mural a partir del procés reflexiu fet prèviament sobre la identitat de la Trinitat Vella.

trinitat vella graffiti mural artistic la merce festes taller (5)

trinitat vella graffiti mural artistic la merce festes taller (4)

El projecte realitzat en el marc de les festes de La Mercè ha marcat l’inici d’una iniciativa impulsada pel Pla de Barris que pretèn fomentar la participació de veïns i veïnes del barri en projectes col·lectius per potenciar la cohesió del barri.

trinitat vella graffiti mural artistic la merce festes taller (10)

Fotografies: Joan Pinyol

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!