Tinc una Idea TV2

Barcelona

Projecte
Tinc una idea TV2

Lloc
Barcelona

Date
10 de Setembre 2015

Hem participat en el programa de Rtve,Tinc una idea, explicant la nostra participació en el programa de Barcelona Activa pel qual vam ser premiats.

Com resumeixen els periodistes de RTVE, Barcelona Activa ha creat un programa específic per donar suport a projectes amb un impacte social positiu. El programa inclou sessions d’informació, tutories, assessorament i facilitats d’accés a finançament. El projecte de Barcelona Activa també premia les millors iniciatives emprenedores. El primer premi se l’ha endut  Rebobinart un projecte que es dedica a l’art urbà. El segon premiat ha estat per Lazzum, una empresa de turisme que treballa amb persones amb alguna discapacitat. RealFunding, dedicada al finançament col·lectiu de projectes medi ambientals i socials en forma de préstec sense interessos és el tercer guanyador.

Ha sigut una gran oportunitat participar i aprendre en aquest programa de Barcelona Activa, que ens ha ajudat consolidar els nostres projectes. Gràcies a RTve per donar-los la oportunitat de seguir difonent i explicant la nostra feina, per a que l’art urbà arribi cada cop a més gent

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!