Taller creatiu per la democràcia

Plaça Universitat

Projecte
Taller creatiu per la democràcia

Lloc
Plaça Universitat, Barcelona

Date
24  de Setembre 2017

taller-omnium-pintura-omnium

L’agitada situació que viu Catalunya en l’actualitat per la defensa de la llibertat i de la democràcia ha comportat un altíssim grau de mobilització ciutadana per reivindicar els seus drets a places, carrers i racons de tot Catalunya. Concentracions i manifestacions són  una tònica constant ja sigui fruit d’iniciatives ciutadanes com d’altres impulsades per entitats que defensen la celebració del referèndum.

votarem-rebobinart-omnium

En aquest sentit, Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana han estat dos agents claus que han vertebrat, impulsat i donat suport a les mobilitzacions populars en defensa del referèndum.

kamil-graffiti-suelo-omnium-votarem-rebobinart

omnium-votarem-rebobinart-cartells

Sota aquest esperit, Rebobinart ha sumat esforços amb aquestes dues entitats el passat 24 de setembre, una jornada d’especial interès a Barcelona no només perquè era el dia de la festa major de la ciutat comtal, sinó també perquè tots els barcelonins i barcelonines van ser cridats a concentrar-se a totes les places de la ciutat per reivindicar el seu dret a decidir.

omnium-taller-cartells-rebobinart

L’epicentre d’aquesta iniciativa va tenir lloc a Plaça Universitat on centenars de persones van poder participar del taller de creació de pancartes que van dinamitzar els artistes Margalef, Octavi Serra i Camil Escruela. Desenes de cartells, pancartes, banderoles i cartrons van omplir la plaça universitat amb una gran diversitat de missatges i proclamacions que tenien un únic denominador en comú: la voluntat de poder decidir.

omnium-art-urba-rebobinart

omnium-pintures-banderes-rebobinart

votarem-omnium-rebobinart-art-urba

Fotografies: Joan Pinyol

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!