Mural con Brad Robson

Santa Margarida de Montbui

Projecte
Mural Santa Margarida

Lloc

Santa Margardia de Montbui

Date
15 de Juny 2016

El passat mes de maig l’artista australià Brad Robson va fer les delícies dels amants de l’art urbà intervenint un mur de més de 120 metres quadrats de superfície. Aquesta acció, que es va dur a terme durant cinc dies, es va realitzar en el marc de BigWaalls, el projecte d’intervencions artístiques de gran format gestionat per Rebobinart. Durant el mes de març es van realitzar cinc intervencions murals en l’espai ubicat al carrer Veneçuela amb Provençals. S.Waknine, Simón Vázquez, Alaniz, Elmanu i Rubicon1 van donar nova vida als més de 600 metres quadrats de superfície.

En aquesta ocasió, l’acció artística es va realitzar a Santa Margarida de Montbui, concretament a la fàbrica Textil Miro Torres, les parets de la qual van servir de tela a Brad Robson.

 

Robson, que ja compta amb una notòria trajectòria artística, no va dubtar en fer la maleta i creuar mig planeta per realitzar aquest projecte. I és que la passió que sent l’australià per les teles no és més gran que la que sent pels murs. Tant és així que la ciutat i el paisatge urbà han inspirat el seu estil abstracte i d’expressiu moviment. Tot i així, Robson no renuncia a la recreació de la figura humana i la psique i, de fet, en moltes de les seves obres s’esbossen rostres i cossos dibuixats amb un traç ràpid i de formes geomètriques.

Des de Rebobinart estem realitzant projectes artístics per fomentar la presència d’art urbà no només a Barcelona, sinó també a altres localitats on aquesta expressió artística és menys freqüent tot potenciant l’art de qualitat i valor estètic.

SONY DSC

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!