Periferia Beat

Plaça tres xemeneies

Projecte
Periferia Beat

Lloc
Tres xemeneies, Barcelona

Date
7  d’octubre 2017

El Periferia Beat va convertir el Parc de les Tres Xemeneies del Poblesec en un modèlic espai de convivència, creativitat i diversistat amb la cultura hip hop com a fil conductor de l’esdeveniment, celebrat el passat 7 d’octubre. En la primera edició del festival Periferia Beat, prometedora iniciativa sorgida de l’aliança entre el festival de danses urbanes Hop i el centre cívic Albareda del Poble-sec i que té el millor actiu a l’espai en què s’ha ubicat. Davant de tants invents que museïtzen, privatitzen o directament espolien la cultura urbana i popular en benefici de la marca patrocinadora, el Periferia Beat ha volgut néixer allà on brota l’art urbà, al parc.

La proposta de programació aglutinava competicions de “longboard”, intervencions murals en directe, actuacions de col·lectius de danses urbanes i, per descomptat, una bona dosi de concerts de hip hop i rap.

Des de Rebobinart, recolzem iniciatives com el Periferia Beat que pretenen acostar i celebrar la cultura urbana des de la inclusió social i l’actuació transversal amb el territori. És per això que desitgem que aquesta sigui la primera de moltes edicions futures d’aquest festival urbà.

Fotografies: Periferia Beat

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!