P-Art Barcelona

Sarrià

Projecte
P-art

Lloc
Barcelona

Date
9 i 10 de Abril 2011

P-Art vol acostar l’art urbà als barris de Barcelona, és a dir, als ciutadans i ciutadanes que en última instància seran els beneficiaris d’una galeria artística de qualitat que de forma lliure podran admirar. D’altra banda, es vol implicar el major nombre d’organitzacions, associacions i entitats dels barris per a aconseguir el major nombre de públic i de participants en el festival.

Per tal d’aconseguir-ho disposarem de diferents espais i superfícies per tal de que es puguin realitzar diverses accions artístiques a la ciutat durant el dia que duri el festival. I a part dels espais fixes hi haurà també una galeria mòbil que comptarà amb diversos vehicles, principalment camions, que passejaran les obres dels artistes per tota la ciutat durant aquest temps.

El dia del festival, s’organitzarà una gran festa al pàrking de la UB, en la que es farà el recompte de les obres més ben valorades i es repartiran un seguit de premis. També s’impartiran tallers pràctics per a nens i nenes, d’un espai musical id’ un servei de menjar i begudes per poder-hi passar tot el dia.

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!