Urban Arts

Les Corts

Projecte
Urban Arts

Lloc
Les Corts, Barcelona

Date
19 de Juliol 2016

L’Espai Jovecardí va celebrar un any més la jornada Urban Arts. DJ’s, activitats, art urbà i concursos van emplenar l’skatepark de Les Corts al llarg de tot el dia. L’esdeveniment, adreçat a joves d’entre 12 i 17 anys, va convocar una bona pila d’adolescents que van posar a prova les seves habilitats amb l’scooter i l’skate.

Tal i com el propi nom de l’esdeveniment indica, l’Urban Arts és un espai de celebració de la cultura urbana i aquest any va voler convidar l’artista Camil Escruela perquè realitzés un mural a l’skatepark de Les Corts i posés, amb el seu estil colorista i fresc, el punt artístic a la jornada.

L’Espai Jovecardí pretén donar resposta a les necessitats i interessos dels joves creant sinèrgies per tal d’apoderar-los com a agents de canvi social. Els seus objectius són els  d’informar, assessorar i acompanyar als joves, fomentant la participació activa, potenciant la seva creativitat artística, social i cultural, donant recursos i proporcionant un espai de trobada i relació.

Des de Rebobinart, compartim i recolzem la filosofia d’aquest espai jove que creu en l’esperit crític del jove i en la seva participació en la societat, sent un agent transformador de sensibilització, desenvolupament personal i  innovació, donant resposta a les necessitats i interessos dels joves i de l’entorn..

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!