Murs Lliures Sant Martí

Inaguració Sant martí de Murs lliures

Projecte
Inaguració Murs lliures Sant Martí

Lloc
Poble Nou, Barcelona

Date
30 de Juliol 2013

Els dies 5, 6 i 7 de juliol els nous Murs Lliures de Sant-Martí van estrenar-se amb una explosió d’estils i colors. Gràcies a un total de 43 artistes urbans que van participar en la inauguració d’aquests murs demostrant la qualitat que hi ha a la nostra ciutat i rodalies.

an ser 3 dies calorosos, en els que el sol no va perdonar, però tot i això, amb més o menys rapidesa, totes les peces es van acabar amb un resultats espectaculars, com es pot comprovar en aquest recull fotogràfic.

L’expectació que genera darrerament l’art urbà a la ciutat, també es va fer palès amb l’afluència de diversos mitjans de comunicació del país: TV3, BTV, La Vanguardia. Aquí teniu un resum de la visió que van donar de l’esdeveniment.
La gent de RedBull també va aportar el seu gra de sorra oferir petits moments de refrigeri que van ajudar a refrescar els artistes.

Aquests són els primers Murs Lliures de Sant-Martí, però esperem que no els últims. Tot i que són més de 380 metres de murs, es fa evident que no són, ni molt menys, suficients. Insistim un cop més en la necessitat de que pugeu les fotos a la web per a poder demostrar a l’administració que som molts els artistes que reclamem murs legals.

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!