Festes de la Mercè 2013

Plaça Catalunya

Projecte
Festes de la Mercè 2013

Lloc
Plaça Catalunya, Barcelona

Date
27 de Setembre 2013

Rebobinart va ser de nou una de les associacions convidades a la Mostra d’entitats de les Festes de la Mercè 2013. Durant 3 dies vam posar color a la plaça Catalunya amb exhibicions d’artistes urbans locals i tallers per a joves.

Les obres fetes l’any passat van estar exposades a la plaça des del primer dia, i s’hi van anar sumant les obres que van fer els 9 artistes convidats aquest any per Murs Lliures.

És molt positiu que haguem consolidat, en aquestes dates festives, una mostra d’art urbà al bell mig de la ciutat. Des de l’any passat hem treballat molt, i hem avançat molt en el propòsit de seguir alliberant espais legals per a l’art urbà barceloní.

També ens en adonem que falten molts més espais a la ciutat, per poder encabir-hi totes aquelles persones amb inquietuds artístiques que reclamen espais per a expressar-se.

De nou, la gran quantitat de persones que s’han interessat, tant pel treball dels artistes com per a que els seus fills i filles participessin en els nostres tallers, demostra que la ciutadania gaudeix amb l’art urbà i dóna suport a la iniciativa de Murs Lliures.

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!