Any Ramon Llull

Blanquerna, Madrid

Projecte
Any Ramon Llull

Lloc
Blanquerna, Madrid

Date
15 de Febrer 2016

Els dies 2, 3 i 4 de Febrer vam participar a les celebracions de l’Any Ramon Llull a Madrid. La iniciativa va sorgir amb la col·laboració amb el Centre Cultural Blanquerna que és l’espai de la delegació de la Generalitat a Madrid. Aquest esdeveniment neix d’aquesta primera col·laboració entre les dos entitats, per part nostra és la primera acció que hem realitzat a Madrid de moltes que esperen que arribin en un futur.

Des de Rebobinart vam portar a tres artistes urbans Chamo San, Laura Castillo i Edjinn per interpretar durant tres dies i en directe l’obra de l’escriptor. L’objectiu del projecte era reinterpretar l’obra del humanista des de una altra perspectiva que atragués a la gent pel seu caràcter jovial i fresc, ja que representar visualment una producció literària tant polifacètica com la de Ramon Llull (1232-1315).

L’escriptor català va tocar ben bé totes les disciplines, entre les que destaquen la filosofia, la teologia i la ciència. Tant com a filòsof, místic, novel·lista i apologista va promulgar i fomentar a través dels seus escrits l’ús de a llengua catalana ja des de els segles XIII i XIV

...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!