Institut Emperador Carles

El passat 18 i 21 de gener vam realitzar un taller al Institut Emperador Carles en el qual van participar els nois i noies de 3er d’ESO. El primer dia vam fer la part teòrica en la qual nosaltres explicàvem alguns projectes més significatius de Rebobinart, l’art urbà a Barcelona i finalment la historia del graffiti.

Després de la pausa “del pati” vam continuar la classe teòrica enfocada al mural que s’havia de pintar al pati. Es realitzà una pluja d’idees a partir de les quals vam poder començar a fer alguns esbossos, ens vam dividir en tres grups per tal de analitzar les idees prèviament agrupades per blocs temàtics. A partir dels esbossos els artistes donarien consistència a la idea i projecte final. Els blocs temàtics van dividir-se en tres, el primer relacionat amb les paraules:  planetes, animals, cartografia, etc. El segon: música, cinema, moviment, ball, etc. I finalment el tercer: interculturalitat, nacions, etc.

El segon dia vam començar a blanquejar les parets i marcar les lletres de la paraula “interculturalitat” per tal de que els nens equipats amb guants i mascareta, poguessin donar color amb els esprais en relació a les referències per numero i color que hi havia indicat al mur. Després de un parell d’hores vam acabar el taller i els artistes Aram i Pol van acabar de donar els últims detalls al mural artístic.

Comentario

Este artículo no tiene comentarios. ¡Se el primero!

Ocultar comentarios
...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!