ART URBÀ AL COL•LEGI MDP

Aquest Octubre l’hem començat amb un gran taller d’art urbà al col·legi Mare del Diví Pastor: Un pati molt gran, molts alumnes, i moltes ganes de donar color al pati.

Vam començar amb una feina a l’aula, parlant d’art al carrer, de la responsabilitat que tenim al actuar-hi, i de l’eina de transformació tant gran que tenim en l’art per a fer la nostra ciutat millor. També vam repassar la historia del graffiti, de l’art urbà i els seus referents més importants amb l’ajuda de l’artista urbà Aram’rah. Tot seguit vam treballar amb els alumnes idees i esbossos per a il·lustrar a les parets del pati. Els artistes Once, Jalón de Aquiles i Aram’rah van acabar de fer el disseny del pati amb les idees i esbossos dels alumnes, i vam començar el compte enrere per a agafar el pinzell i la llauna d’esprai. Els més petits van començar a donar color als murs amb l’ajuda de pinzells i brotxes, i finalment els alumnes de secundària van agafar el pot d’esprai.

Tots en la mesura de les seves possibilitats van poder participar en la transformació del pati de l’escola, i cada cop que surtin a jugar recordaran la força que tenim quan fem les coses junts, amb entusiasme i amb la col·laboració de tots!

Comentario

Este artículo no tiene comentarios. ¡Se el primero!

Ocultar comentarios
...

Este sitio es único por lo que requiere un navegador más moderno para poder trabajar.

¡Actualízate!